Баскетбол: Олексій Лень планує змінити команду в НБА

Баскетбол: Олексій Лень планує змінити команду в НБА

Укрінформ
Український центровий хоче стабільності та набирати більше очок.

Український центровий клубу Національної баскетбольної асоціації (НБА) «Фінікс Санз» Олексій Лень планує змінити команду в наступному сезоні. Про це він розповів The Arizona Republic.

«У наступному сезоні з великою часткою ймовірності я буду грати в іншій команді. З нетерпінням чекаю наступного міжсезоння. На мій погляд, це буде захоплююче. Вперше у мене буде можливість перейти туди, куди я хочу.

В яку команду я б не перейшов, я можу кидати з середньої дистанції. В цьому році головний тренер «Фінікса» Джей Тріано не дозволяв мені кидати з цього діапазону, я просто виконував свою роль. Але мені здається, що я можу зробити крок вперед і добре кидати з середньої дистанції.

Читайте також: Баскетбол: українець Лень оформив десятий дабл-дабл у сезоні НБА

Мій новий клуб повинен бути стабільним і послідовним, адже в «Санз» цього не було. За останні кілька років у нас змінилися три головних тренера, щороку потрібно було починати все спочатку», - сказав Лень.

Нагадаємо, Лень влітку минулого року міг отримати перший дорослий контракт в НБА, але так і не дочекався цікавої пропозиції. Українцю довелося погодитися на кваліфікаційну пропозицію і провести з «Фініксом» ще один сезон.

За п'ять років в НБА Олексій Лень відіграв 328 матчів і оформив 50 дабл-дабл. В середньому за гру 24-річний уродженець Антрацита набирає по 7,1 очка і робить 6,5 підборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-