ВР до червня звільнила від податків причетних до проведення Ліги чемпіонів УЄФА осіб

ВР до червня звільнила від податків причетних до проведення Ліги чемпіонів УЄФА осіб

Укрінформ
Верховна Рада звільнила до червня від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування осіб, причетних до проведення фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017/2018.

За відповідний законопроект №7516 проголосували 228 депутатів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Документ передбачає внесення змін до розділу VIII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування». Ними пропонується тимчасово, до 1 червня 2018 р., звільнити представників або посадових осіб асоціацій — членів УЄФА; членів делегацій, що беруть участь у фінальних матчах, у тому числі членів команд; фізичних осіб, акредитованих УЄФА, зокрема співробітників та тимчасових працівників, представників засобів масової інформації, партнерів УЄФА, представників спонсорів від нарахування та сплати єдиного внеску з виплат, що здійснюються за виконання робіт та надання послуг на території України або за її межами на період підготовки та проведення в Україні фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017/2018.

Законопроект має на меті забезпечити належну підготовку та проведення в Україні фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА 2018 року.

Читайте також: Жіноча Ліга чемпіонів УЄФА: у Києві презентували старт продажу квитків

Як повідомлялося, у вересні 2016 року Виконавчий комітет УЄФА призначив Федерацію футболу України для прийому і проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА і фіналу Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок у 2018 році у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-