Оксана Шишкова першу медаль Паралімпіади-2018 присвятила воїнам АТО

Оксана Шишкова першу медаль Паралімпіади-2018 присвятила воїнам АТО

Укрінформ
Українська біатлоністка Оксана Шишкова, яка виборола на Паралімпіаді-2018 у корейському Пхьончхані 6 медалей, присвятила свої перемоги воїнам АТО і народу України.

"Першу медаль, яку я завоювала, я присвятила воїнам АТО. Вони нас захищають, вони ціною своїх життів дозволяють нам спати спокійно. Вся наша команда присвячує свої успіхи народу України. Ми показали, що ми можемо бути кращими", - цитує Шишкову XSPORT.

Нагадаємо, днями українські паралімпійці повернулися з Кореї, де з 9 по 18 березня проходили Паралімпійські ігри. Команді, яка виборола у Пхьончхані 22 медалі, влаштували яскравий прийом в аеропорту "Бориспіль". Збірна України виборола 7 золотих, 7 срібних, 8 бронзових нагород і посіла 6 місце в підсумковому медальному заліку.

Читайте також: Українські паралімпійці повернулися із Пхьончхана на батьківщину

"Золото" в збірній України виграли Максим Яровий, Тарас Радь, Віталій Лук'яненко (двічі), Ігор Рептюх, лижна естафета, а також Оксана Шишкова. Досягнення Шишкової вийшли особливо вражаючими. Всього у Пхьончхані-2018 вона виборола 6 медалей: 2 золоті, 3 срібні і 1 бронзову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-