Коноплянка розповів про підготовку команди до матчів із Саудівською Аравією та Японією

Коноплянка розповів про підготовку команди до матчів із Саудівською Аравією та Японією

Укрінформ
Півзахисник футбольної збірної України Євген Коноплянка розповів про підготовку команди до товариських матчів із Саудівською Аравією та Японією.

Гравець, зокрема, зазначив, що йому незвична відсутність у складі національної команди Андрія Ярмоленка, який відновлюється після травми, повідомляє сайт телеканалу "Футбол 1"

"Усім би хотілося зіграти зі збірними Бразилії, Іспанії, Франції, перевірити себе проти хороших команд, але з Японією мені теж цікаво, я вперше проти них гратиму, так само, як і проти Саудівської Аравії. Збір без Ярмоленка якось не уявляєш , адже він, здається, вперше не приїхав до збірної. Звичайно, його не вистачатиме, але в нас є достатньо молодих гравців, які можуть закрити будь-яку позицію. Це стосується не лише Андрія, а й мене, будь-якого іншого. Добре, що є конкуренція, яка не дає розслабитися. Радий, що перебуваю у збірній, і якщо дадуть шанс вийти на поле, повірте, для мене це величезне задоволення. Я такі нагоди ніколи не буду тринькати".

Читайте також: Футбол: Саудівську Аравію представлятимуть одразу 8 підопічних Реброва

Нагадаємо, матч із Саудівською Аравією підопічні Андрія Шевченка зіграють в іспанській Марбельї 23 березня, а зустріч з Японією пройде у бельгійському Льєжі запланована на 27 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-