Масштабний боксерський форум 2018 року пройде в Харкові

Масштабний боксерський форум 2018 року пройде в Харкові

Укрінформ
У квітні 2018 року українське місто Харків прийматиме черговий масштабний боксерський форум.

Після успішно проведеного чемпіонату Європи з боксу 2017 року Федерація боксу України (ФБУ) організує для українських вболівальників чергову спортивну подію найвищого ґатунку - матчеву зустріч за участю боксерських команд Казахстану, Узбекистану та України. Про це повідомляє прес-служба ФБУ.

Боксерські команди саме цих країн здобували найбільшу кількість нагород на останніх чемпіонатах світу та Олімпійських іграх, а також напрочуд вдало виступали у змаганнях Всесвітньої серії боксу. За підсумками боксерського турніру Олімпійських ігор 2016 року збірна Узбекистану зайняла перше місце у медальному заліку.

Збірні Казахстану та Узбекистану вже підтвердили свою участь та привезуть до Харкова свої найбільш потужні склади. Очікується також підтвердження ще однієї країни-учасниці турніру. Збірна України на цьому форумі також представить своїх провідних бійців. Зокрема, у рамках даної матчевої зустрічі свої перші офіційні поєдинки у 2018 році проведе найкращий боксер планети 2017 року – Олександр Хижняк. 

Читайте також: Українець Олександр Хижняк – кращий боксер світу серед аматорів

Президент ФБУ Володимир Продивус зазначив, що боксерський турнір у Харкові пройде в рамках підготовки до ліцензійних стартів на Олімпійські ігри-2020: "До Харкова приїдуть дійсно найкращі збірні, які боксуватимуть своїми найсильнішими складами. Тому, для прихильників боксу це буде чергова чудова можливість побачити на власні очі поєдинки за участю найкращих боксерів планети. Передуватиме матчевій зустрічі сумісний двотижневий навчально-тренувальний збір участь в якому візьмуть усі країни-учасниці матчевої зустрічі, а також ряд інших збірних команд. Даний захід пройде в рамках підготовки до ліцензійних стартів на Олімпійські ігри. Переконаний, що сумісні тренувальні збори з найкращими командами підуть лише на користь нашим боксерам та дадуть можливість переглянути наших бійців в конкурентних поєдинках. Ми повинні зробити все необхідне, аби підійти до відбіркових змагань на Ігри-2020 максимально підготовленими".

Нагадаємо, за підсумками 2017 року збірна України з боксу стала найсильнішою командою Європи на домашній першості в Харкові. Відтепер нашій команді необхідно підтвердити свій статус в поєдинках проти найкращих боксерів Азії.

Фото: facebook/UkrainianBoxingFederation

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-