Світоліна: Матч з Осакою або Вільямс важкий для старту в Маямі

Світоліна: Матч з Осакою або Вільямс важкий для старту в Маямі

Укрінформ
Перша "ракетка" України Еліна Світоліна поділилася очікуваннями від старту у другому раунді найпрестижнішого тенісного турніру WTA Permier Mandatory в Маямі.

За результатами жеребкування турніру WTA в Маямі Еліна Світоліна, посіяна під 4-м номером, почне виступ з другого раунду. Її суперницею стане або Серена Вільямс, або чемпіонка турніру в Індіан-Веллсі Наомі Осака.

"Здорово повернутися до Майамі, я в передчутті від великого турніру, відчуваючи себе готовою. У мене був відмінний старт сезону в Брісбені, потім я захистила титул в Дубаї, це хороший досвід, який додав мені впевненості в собі. Зараз я рада бути в Майамі .

Якщо говорити про мій стартовий поєдинок, де суперницею буде Наомі Осака або Серена Вільямс, то це важкий матч для другого кола. Я тренуюся і готуюся до таких тяжких моментів, я готова до цього. У мене немає переваг, кого б я вибрала собі в суперниці. Я просто зачекаю, хто стане переможницею матчу, і від цього буду відштовхуватися. Я брала участь в церемонії жеребкування, але навіть не помітила, хто випав мені. Мої цілі на продовження сезону? Мета завжди та сама - залишатися здоровою, грати стабільно і викладатися на повну кожного дня", - цитує Світоліну БТУ. 

Нагадаємо, українська тенісистка Катерина Бондаренко не змогла пробитися до другого раунду престижного турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) в Маямі (США) Miami Open-2018. Бондаренко програла у матчі стартового раунду турніру Premier Mandatory в Маямі Елісон ван Ейтванк з Бельгії. Друга "ракетка" України Леся Цуренко також достроково завершила виступ на цьому турнірі. У першому колі тенісистка не впоралася з австралійкою Айлою Томлянович.

Читайте також: Світоліна зіграє з Вільямс або Осакою в першому матчі турніру WTA в Маямі

Турнір WTA в Маямі з призовим фондом 7 млн 972 тис. 535 доларів розпочався 19 березня і триватиме до 1 квітня. Катерина Бондаренко на цьому турнірі ще зіграє в парній сітці в дуеті з сербкою Олександрою Круніч.

Фото: Miami Open

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-