Футбол: Роман Яремчук залишає розташування збірної України

Футбол: Роман Яремчук залишає розташування збірної України

Укрінформ
Форвард бельгійського футбольного клубу "Гент" Роман Яремчук не зможе взяти участь у тренуваннях на дебютному для себе зборі національної команди.

Бельгійський легіонер національної збірної України не зіграє за "синьо-жовтих" 23 березня у товариському матчі проти збірної Саудівської Аравії через травму. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Роман Яремчук прибув до розташування збірної України із травмою, яку отримав у матчі за свій бельгійський клуб. Обстеження лікарів національної команди підтвердило попередній діагноз - ушкодження м’язу задньої поверхні стегна.

Сьогодні, 20 березня, Яремчук візьме участь у теоретичному занятті збірної. Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко дав зрозуміти талановитому 22-річному українському форварду, що розраховує на нього у майбутньому. Відтак Яремчуку потрібно відновлюватися та доводити своє вміння у матчах за клуб. Сьогодні після обіду Роман залишить табір національної команди у Харкові.

Читайте також: Зінченко: До збірної завжди приїжджаєш у доброму настрої

Нагадаємо, збірна України з футболу розпочала 19 березня в Харкові перший тренувальний збір у 2018 році. Сьогодні о 18.00 відбудеться відкрите тренування на стадіоні "Металіст". Завтра, 21 березня, збірна візьме курс на Іспанію, де 23 числа на Муніципальному стадіоні міста Марбелья зіграє товариський матч із національною командою Саудівської Аравії. На 27 березня у бельгійському Льєжі у "синьо-жовтих" запланований спаринг зі збірною Японії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-