«Олімпік» продав свого лідера всього за 150 тисяч євро

«Олімпік» продав свого лідера всього за 150 тисяч євро

Укрінформ
Український клуб планував продати Моху за 1 млн євро.

Словацький клуб «Слован» (Братислава) таки виплатив донецькому «Олімпіку» 150 тисяч євро за марокканського вінгера Моху. Про це президент «Олімпіка» Владислав Гельзін розповів Sport Arena.

«Сьогодні був платіж - 150 тисяч євро вони перевели на рахунок «Олімпіка». Не скажу, що словаки пішли нам назустріч. Швидше «Слован» зрозумів, що все це може закінчитися Лозанною, де вони програють. Не знаю, чи можна вітати нас з цим. З можливого максимуму в цій ситуації ми взяли самий мінімум», - заявив президент «Олімпіка».

Моха підписав контракт зі «Слованом» 25 січня, але в «Олімпіку» тут же обурилися, оскільки не давали добро на угоду. Владислав Гельзін пізніше порівнював цю історію з втечею Франселіно Матузалема з «Шахтаря».

Читайте також: «Олімпік» проти переходу Мохи у «Слован»

Крім того, за словами президента «Олімпіка», софійський ЦСКА і грецький АЕК пропонували «Олімпіку» і особисто Мосі умови кращі за ті, які обіцяв «Слован».

За «Олімпік» Моха виступав з квітня 2014 року. У цьому сезоні 24-річний вінгер зіграв в 18 матчах за донеччан, відзначившись 5 голами і 5 ассистами в українській Прем'єр-лізі. У «Словані» марокканець зіграв вже 3 матчі і забив 2 м’ячі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-