Українського тренера не пускають до Великобританії через скандальне отруєння Скрипаля

Українського тренера не пускають до Великобританії через скандальне отруєння Скрипаля

Укрінформ
Колишній тренер «Вереса» Юрій Вірт збирався до Британії на стажування.

Український тренер Юрій Вірт не зміг отримати британську візу на тлі політичного скандалу в країні. Про це повідомляє Football24.ua.

Вірт сподівався пройти в Великобританії стажування, але в країні зараз посилено заходи безпеки після скандального отруєння колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля та його дочки Юлії. У Британії заявляють, що це зробили російські спецслужби і навіть обговорюють можливість бойкоту чемпіонату світу-2018.

«Не повірите - я ще не їздив до Британії. Мій виліт планувався на 12 березня. Дуже хотів побувати, зокрема, на матчі «Арсенал» - «Мілан» в Лізі Європи. Після цього збирався їхати в Манчестер. Але все зірвалося через причин, які від мене не залежать.  

Читайте також: Україна готова допомогти Британії у розслідуванні хіматаки – Клімкін

Тепер британці ще суворіше підходять до видачі віз. Росіянам відмовляють практично всім. До нас - також ретельніше ставлення. Причина - міжнародний скандал після отруєння російського агента. Тому я продовжую чекати на візу», - розповів Вірт.

Нагадаємо, Юрій Вірт в першій частині сезону тренував «Верес» і під його керівництвом команда пішла на зимову перерву на 5-й позиції в УПЛ. Але потім досить несподівано тренера звільнили, а на його місце призначили білоруса Юрія Свіркова. Нині Вірт без роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-