Шапаренко: Молодіжна збірна Англії - вкрай непростий суперник

Шапаренко: Молодіжна збірна Англії - вкрай непростий суперник

Укрінформ
Футболіст київського футбольного клубу "Динамо" Микола Шапаренко розповів про дебютний виклик до молодіжної збірної України, що сформована з гравців віком до 21-го року

"Почуваюся трохи втомленим після вчорашньої гри. Але сьогодні в нас заплановані відновлювальні процедури, тому вже завтра буду в нормі. Дуже зрадів виклику до "молодіжки". Давно хотілося знову зіграти за збірну після тривалої паузи. Востаннє виступав за U-19 приблизно рік тому.

Я дивився першу гру проти англійської команди в Києві на "Оболонь-Арені". Вкрай непростий суперник, але грати з ним можна. Виділив би футболіста "Ліверпуля" Домініка Соланке", - цитує Шапаренка прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Гравці збірної України з футболу допоможуть "молодіжці" у кваліфікації Євро-2019

Нагадаємо, поєдинок відбору на Євро-2019 U-21 з футболу між Англією та Україною відбудеться 27 березня у Шеффілді. Матч розпочнеться о 20.00. Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко повідомив, що частина молодих виконавців, викликаних до збірної України з футболу на перший тренувальний збір у 2018 році, зможе допомогти молодіжній збірній у кваліфікаційному матчі Євро-2019. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-