Світоліна зіграє з Вільямс або Осакою в першому матчі турніру WTA в Маямі

Світоліна зіграє з Вільямс або Осакою в першому матчі турніру WTA в Маямі

Укрінформ
Відбулося жеребкування найпрестижнішого турніру WTA Permier Mandatory, який стартує в Маямі 19 березня.

Українські тенісистки Еліна Світоліна, Леся Цуренко і Катерина Бондаренко зіграють в основній одиночній сітці великого турніру з призовим фондом 8 млн 648 тис. 508 доларів. Про це повідомляє Sport Arena.

Леся Цуренко і Катерина Бондаренко зіграють в першому раунді проти Айли Томлянович (Австралія) і Елісон ван Ейтванк (Бельгія) відповідно. Для обох найкращим результатом в Маямі є вихід до другого кола.

Перша "ракетка" України Еліна Світоліна, посіяна під 4-м номером, почне виступ з другого раунду. Її суперницею стане або Серена Вільямс, або чемпіонка турніру в Індіан-Веллсі Наомі Осака.

Читайте також: Світоліна провела майстер-клас у дитячому тенісному центрі в США

Зазначимо, що Світоліна грала проти Серени Вільямс п'ять разів і лише одного разу змогла зломити опір американки, обігравши її на Олімпіаді в Ріо. Проти Осаки у неї рівний рахунок очних зустрічей - 2:2, причому спортсменки грали одна проти одної в цьому році, і в Дубаї переконливу перемогу здобула українка з рахунком 6:2, 6:4. Поки найкращим результатом Світоліної у Маямі був вихід до четвертого раунду у 2014 і 2016 роках.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-