ЗМІ: Хачеріді відсторонили від тренувань з першою командою «Динамо»

ЗМІ: Хачеріді відсторонили від тренувань з першою командою «Динамо»

Укрінформ
Водночас Хачеріді заперечив інформацію, що він відмовився виходити на заміну в матчі з «Лаціо».

Захисник «Динамо» Євген Хачеріді тренуватиметься за індивідуальною програмою до кінця сезону. Про це повідомляє Tribuna.com.

Таке рішення прийняв головний тренер киян Олександр Хацкевич. Таким чином, сьогодні Хачеріді не зіграє з «Ворсклою». Завтра 30-річний захисник відправиться на збір в національну команду.

Нагадаємо, контракт Хачеріді з київським клубом закінчується влітку. Раніше повідомлялося, що захисник 7 місяців не отримує зарплату в «Динамо», а під час матчу з «Лаціо» футболіст відмовився виходити на заміну.

Читайте також: Хацкевич: Хачеріді має відповідати вимогам "Динамо"

Згодом Хачеріді підтвердив інформацію про відсторонення від тренувань з першою командою, але заявив, що не відмовлявся виходити на заміну в матчі з «Лаціо».

«Я віддав «Динамо» всі свої сили і присвятив практично всю кар'єру. Якщо треба буде в «Динамо» стати на ворота, повірте мені, я туди стану, якщо це допоможе моєму клубу. Мені ніхто не пропонував виходити грати лівого центрального захисника в матчі проти «Лаціо».

Коли я почув цю заяву головного тренера, що я відмовився виходити на цій позиції, мені було по-людськи дуже прикро і неприємно. Я не зрозумію, навіщо Олександр Хацкевич це робить», - заявив Хачеріді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-