Фонсека: Поразка в Римі не зіпсує настрій команді перед матчем з

Фонсека: Поразка в Римі не зіпсує настрій команді перед матчем з "Маріуполем"

Фото
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека розповів про підготовку команди до поєдинку 24 туру УПЛ проти "Маріуполя".

"Команда працює в гарному настрої, і хочу сказати, що поразка в Римі його не зіпсує. Хлопці відчувають себе прекрасно. Знаємо, в неділю на нас чекає складний поєдинок, максимально готуємося до нього і будемо мотивовані. Хто замінить Бернарда в найближчій грі, поки не вирішив. У нас є кілька футболістів, які можуть виступати на цій позиції. Кайоде приїхав зовсім недавно, і йому потрібен час, щоб звикнути до команди, познайомитися з нашим стилем і зрозуміти принципи гри. У "Шахтарі" сильна конкуренція. Факундо проводить відмінний сезон, тому Кайоде нехай деякий час зачекає, а можливість у нього обов'язково з'явиться.

Я бачу, що "Шахтар" повністю мотивований. Розраховуємо на важку гру з сильним суперником. Триває другий етап чемпіонату, всі поєдинки складні, і настрій має бути максимальним", - цитує Фонсеку прес-служба ФК "Шахтар". 

Нагадаємо, футболісти донецького "Шахтаря" програли 13 березня італійській "Ромі" з рахунком 0:1 у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. У першому матчі у Харкові завдяки забитим м'ячам Факундо Феррейри та Марлоса "Шахтар" здобув перемогу з рахунком 2:1, але за правилом виїзного голу до чвертьфіналу вийшли італійці.

Читайте також: Де дивитися матчі 24 туру чемпіонату України з футболу

Зараз "Шахтар" готується до матчу внутрішнього чемпіонату проти "Маріуполя", який відбудеться 18 березня в рамках 24 туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги. Вчора донецька команда провела відкрите тренування на НТК імені Віктора Баннікова. Футболісти, які брали участь в матчі з "Ромою", займалися разом з усіма близько години, після чого вирушили на фітнес і масаж.

Для інших Паулу Фонсека додатково організував двосторонку на половині поля. За окремою програмою, як і раніше, тренуються Сергій Кривцов, Максим Малишев та Веллінгтон Нем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-