Циганков про поразку від

Циганков про поразку від "Лаціо": Ключовим моментом став другий гол

Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Віктор Циганков прокоментував поразку команди у другій зустрічі з римським "Лаціо" в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА.

"Хороший суперник, ми знали, проти кого граємо. У нас були моменти, які потрібно було вирішувати і компактніше зіграти в захисті. Думаю, ключовим моментом став другий гол, який вибив нас трохи. Мало часу залишалося, щоб забити два м'ячі. У перерві тренер просив додати в атаці, зіграти агресивніше і надійніше в захисті. Провальний це матч чи просто не пощастило? 50 на 50. Не дотиснули зі свого боку. Налаштовувалися агресивно зіграти вдома. У нас команда тільки будується, і це буде великий досвід для кожного молодого гравця.

Хочу подякувати кожному вболівальнику, який прийшов на матч. Перший раз граю при такій кількості глядачів. Сподіваюся, наші перемоги попереду", - цитує Циганкова Sport Arena

Читайте також: Морозюк: "Динамо" якось неправильно почало матч проти "Лаціо"

Нагадаємо, футболісти київського "Динамо" поступилися вдома у четвер, 15 березня, італійському "Лаціо" з рахунком 0:2 у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи і не зіграють на наступній стадії турніру. М'ячі на НСК "Олімпійський" у складі гостей забили Лукас Лейва (23-я хвилина) та Стефан де Врей (83). Перша гра завершилася з рахунком 2:2. Таким чином, усі українські клуби завершили свої виступи у нинішньому єврокубковому сезоні. 

Фото: dynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-