Роман Зозуля пропустить ще тиждень через травму

Роман Зозуля пропустить ще тиждень через травму

Укрінформ
Український форвард іспанського футбольного клубу "Альбасете" Роман Зозуля ще тиждень відновлюватиметься від пошкодження.

Про це повідомив агент 28-річного українського форварда Володимир Кузьменко.

"На даний момент Роман відновлюється. Не хотілося б форсувати події, щоб гравець вийшов на поле і зробив собі ще гірше. Попереду багато важливих матчів, в яких "Альбасете" однозначно знадобитися допомога Зозулі. Хочемо зробити все правильно, потім можна сміливо кидатися в бій . Нещодавно ми їздили з Романом до одного з кращих лікарів Іспанії Педро Гільєна. Він сказав, що це неприємна травма, через яку форвард повинен пропустити ще тиждень.

Щодо збірної України, не знаю, чи контактував хтось із Зозулею з цього приводу. Однак впевнений, що Рома на даний момент думає більше про те, щоб скоріше вийти на поле і допомогти своїй команді", - сказав Кузьменко FootBoom.  

Читайте також: Роман Зозуля: Молимося за тих, хто все ще перебуває в зоні АТО

Нагадаємо, Роман Зозуля в нинішньому сезоні забив 7 м’ячів і зробив 2 результативні передачі за клуб другого іспанського дивізіону "Альбасете". У грудні 2017 року український форвард переміг у номінації "Кращий гравець туру" за результатами матчів 18-го туру Сегунди. Зозуля набрав 58% голосів уболівальників на офіційному сайті Ла Ліги. 28-річний український футболіст відзначився дублем у матчі 18-го туру Сегунди проти "Вальядоліда", який закінчився з рахунком 2:1.

Фото: dynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-