Морозюк:

Морозюк: "Динамо" якось неправильно почало матч проти "Лаціо"

Відео
Укрінформ
Віце-капітан київського футбольного клубу "Динамо" Ніколай Морозюк прокоментував поразку команди у другій зустрічі з римським "Лаціо" в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА.

"Сильно грало "Лаціо"? Складно сказати. Думаю, ми зіграли не так, як планували. Почали поєдинок дуже обережно, притиснулися сильно до воріт, дали багато простору супернику, чого "Лаціо" давати не можна. Зовсім невпевнено почали гру, і перший тайм вийшов якимось сумбурним у нашому виконанні.

Що пропустили два м’ячі зі стандарту, вся команда винна. Ми знали, що "Лаціо" забиває дуже багато зі стандартів. Сьогодні пропустили два м’ячі. Було непросто, потрібно над цим працювати. Щодо пасів назад, суперник змушував. Ми, навпаки, давали їм грати вперед. Повторюся, ми якось неправильно почали цю гру", - сказав Морозюк.  

Читайте також: "Динамо" програло у Києві "Лаціо" і не виступить в 1/4 фіналу Ліги Європи УЄФА

Відео коментаря Морозюка:

Нагадаємо, футболісти київського "Динамо" поступилися вдома у четвер, 15 березня, італійському "Лаціо" з рахунком 0:2 у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи і не зіграють на наступній стадії турніру. М'ячі на НСК "Олімпійський" у складі гостей забили Лукас Лейва (23-я хвилина) та Стефан де Врей (83). Перша гра завершилася з рахунком 2:2. Таким чином, усі українські клуби завершили свої виступи у нинішньому єврокубковому сезоні. 

Фото: dynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-