Легенди українського футболу провели тренування з дітьми-переселенцями

Легенди українського футболу провели тренування з дітьми-переселенцями

Відео
Укрінформ
Спортивний захід пройшов у рамках проекту "Діти неоголошеної війни".

У четвер, 15 березня, на стадіоні Федерації футболу України легендарні українські футболісти провели тренування з дітьми. Про це повідомляє kiev.informator.ua

Футболісти провели тренування з дітьми, які є учасникам проекту #ТриГодиниНаМрію. Цього разу футбольний зоряний лот виграли 8-річний Назар Кононський з Донецька і брати-сироти Іван і Максим Кузьменко з Київської області. Назар Кононський разом із сім'єю переїхав з Донецька після початку конфлікту на сході України. Владислав Ващук вручив йому м'яч фіналу Ліги чемпіонів, яким грали команди "Шахтар" і "Рома".

У тренуванні взяли участь Анатолій Дем'яненко, В'ячеслав Свідерський, Владислав Ващук, Сергій Нагорняк, Сергій Ковалець, В'ячеслав Шевчук, Володимир Єзерський, Віталій Касовскій, Едуард Цихмейструк, Тарас Луценко та інші гравці збірної ветеранів футболу України. Вони вчили дітей основам футбольного спорту. Після тренування дітям подарували м'ячі, які підписали всі присутні футболісти, солодощі, футболки і шарфи збірної України.

Читайте також: Україна зберегла 35 позицію в рейтингу ФІФА

Відео з місця події:

Мета проекту "Діти неоголошеної війни" - підтримати дітей, які потребують особливої ​​щоденної уваги до себе - маленьких переселенців, сиріт, дітей воїнів, дітей з обмеженими можливостями. У Facebook організатори створили сторінку, де відомі українці розповідають свої історії з дитинства. У рубриці "Три хвилини на дитинство" своїми прикладами вони прагнуть надихнути дітей боротися за свою мрію, перемагати свої комплекси і страхи. Діти, в свою чергу, надсилають свої відеозаписи і розповідають про свої мрії, діляться, ким вони хочуть стати в майбутньому і хто їх кумир. Потім організатори влаштовують хлопцям зустріч з тими, хто їх надихає. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-