Переможців Всеукраїнської церемонії

Переможців Всеукраїнської церемонії "Герої спортивного року-2017" назвуть 4 квітня

Укрінформ
Українська Академія спорту визначила переможців Всеукраїнської церемонії "Герої спортивного року-2017" у дев’яти номінаціях.

Переможці Всеукраїнської церемонії "Герої спортивного року-2017" були визначені 15 березня під час засідання Української Академії спорту в Олімпійському домі. Їх імена назвуть під час самої Церемонії, яка відбудеться 4 квітня в Українському домі. Про це повідомляє прес-центр НОК України.

"Герої спортивного року" – це національний "Спортивний Оскар", покликаний визначити та нагородити кращих атлетів, тренерів, команди й фахівців у спортивній галузі країни. Українська Академія спорту була створена за ініціативи президента Національного олімпійського комітету (НОК) України Сергія Бубки. До її складу увійшли легендарні спортсмени, які завершили активну спортивну діяльність та залишили визначний слід в спортивній історії.

Звертаючись до членів Української академії спорту, міністр молоді і спорту України Ігор Жданов зазначив: "Перемоги наших спортсменів у 2017 році надихають на подальшу роботу. У співпраці з федераціями з різних видів спорту, спортивними активістами, усіма небайдужими, за підтримки уряду, розвиватимемо та підніматимемо на новий щабель Україну - потужну спортивну країну. Щиро дякую вам, членам Української академії спорту, за кропітку натхненну працю, ініціативність та чітку позицію. Переконаний, що сьогодні ви оберете найкращих та найдостойніших".

Читайте також: Абраменка визнали найкращим спортсменом лютого в Україні

Відбір претендентів та номінантів Церемонії проходив у 3 етапи. Спочатку експертна комісія фахівців НОК і Мінмолодьспорту провела детальний аналіз виступів спортсменів на головних спортивних стартах року і підготувала розширений список претендентів у кожній з 9 номінацій (6-8 осіб). Після цього протягом двох тижнів тривало голосування спортивних журналістів. У голосування, в якому взяло участь 212 провідних спортивних журналістів з усіх регіонів країни, була визначена трійка претендентів, серед якої сьогодні "академіки" й вибрали переможців у кожній номінації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-