Джима про

Джима про "бронзу" в Гольменколлені: Рада, що нарешті дісталася до подіуму

Укрінформ
Українська біатлоністка Юлія Джима прокоментувала свій результат у спринті на етапі Кубка світу в Гольменколлені.  

"Я дуже рада, тому що змогла чисто спрацювати на рубежах і нормально себе почувала на трасі. Рада, що нарешті дісталася до подіуму", - сказала Джима в коментарі Sports.ru

Нагадаємо, олімпійська чемпіонка українка Юлія Джима з чистою стрільбою на двох вогневих рубежах стала сьогодні, 15 березня, бронзовим призером спринтерської гонки на передостанньому, восьмому етапі Кубка світу з біатлону в Гольменколлені (Норвегія). Джима показала третій результат на дистанції 7,5 км, поступившись переможниці Анастасії Кузьміній зі Словаччини 29,2 секунди і власниці "срібла" Дар'ї Домрачевій з Білорусі 20,3 секунди.

Третє місце Юлії Джими дозволило їй піднятися з 14 на 10 позицію (443) загального заліку Кубка світу з біатлону. Очолює загальний залік словацька біатлоністка Анастасія Кузьміна - 673 очка. Українка Віта Семеренко залишила топ-10 і розмістилася на 11 позиції – 437 очок.

Читайте також: Біатлон: Джима виграла "бронзу" у Гольменколлені

17 березня на норвезькому етапі Кубка світу відбудуться жіноча естафета 4х6 км та чоловіча гонка переслідування на 12,5 км. Завершать змагання у Гольменколлені 18 березня жіноча гонка переслідування на 10 км та чоловіча естафета 4х7,5 км.

Фото: biathlonworld.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-