Блохін: У

Блохін: У "Лаціо" більше приводів для ризику, "Динамо" має цим скористатися

Укрінформ
Екс-тренер київського футбольного клубу "Динамо" і збірної України Олег Блохін оцінив шанси динамівців у другій зустрічі з римським "Лаціо" в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА.

"Перед першим матчем з "Лаціо" саме італійський клуб був явним фаворитом протистояння. Всі говорили, що "Динамо" показує слабку гру і навряд чи щось зможе протиставити римській команді. Всупереч цій думці, на виїзді кияни зуміли показати якісний і результативний футбол. Гра показала, що "Динамо" здатне боротися з цим суперником. Це був приємний сюрприз, в тому числі і для мене. У порівнянні з матчами з АЕКом команда дуже сильно додала.

Результат першого поєдинку залишає нашій команді хороші шанси на вихід до наступного раунду Ліги Європи. Але, він не дає право вважатися фаворитами. "Лаціо" - сильна і досвідчена команда, в матчі-відповіді "Динамо" потрібно зіграти не гірше, а може й ще сильніше, ніж у Римі.

Після нічиєї в першому матчі (2:2) я оцінюю шанси команд на загальний успіх, як рівні. Нікому не віддаю переваги. Вся боротьба ще попереду. Хоча, незначна перевага можливо і є у "Динамо". Наша команда грає вдома і, виходячи з результату першого матчу, у неї немає необхідності великими силами йти вперед. Можна щільно і компактно зіграти в обороні. У "Лаціо" більше приводів для ризику. Потрібно цим скористатися", - цитує Блохіна terrikon

Читайте також: Букмекери назвали фаворита поєдинку "Динамо" - "Лаціо"

Нагадаємо, сьогодні, 15 березня, "Динамо" проведе другу зустріч з римським "Лаціо" в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА. Поєдинок розпочнеться на НСК "Олімпійський" у Києві о 20.00. Перша гра між "Динамо" (Київ) і "Лаціо" (Рим) завершилася з рахунком 2:2. 

Фото: ФК "Динамо"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-