«Динамо» - «Лаціо»:  Збити «орлів»

«Динамо» - «Лаціо»: Збити «орлів»

Укрінформ
Киян потрібно робити ставку на перемогу.

«Динамо» (Київ) – «Лаціо» (Рим). Ліга Європи. Матч-відповідь 1/8 фіналу. 15 березня. 20:00. Київ. НСК «Олімпійський». Арбітр: Хесус Мансано (Іспанія). Пряма трансляція на телеканалах «Україна» і «Футбол 2».

На НСК «Олімпійському» очікується справжній ажіотаж – квитки придбали понад 60 000 вболівальників. Додатковою мотивацією для господарів матчу виступатиме той факт, що динамівці жодного разу не перемагали римських «орлів», враховуючи попередній матч цього розіграшу (2:2) та матч групового етапу Ліги чемпіонів сезону-1999/2000. (1:2, 0:1).

Читайте також: Хацкевич: До завтрашньої гри з "Лаціо" готуються двадцять футболістів

Головний тренер киян Олександр Хацкевич на передматчевій прес-конференції заявив, що до матчу готуються 20 гравців, повідомляє Укрінформ. В свою чергу, на тренуванні за день до матчу брали участь воротарі Бойко, Рудько, Маханьков; захисники Хачеріді, Кендзьора, Шабанов, Піварич, Бурда, Кадар, Самбрано; півзахисники, Морозюк, Гонсалес, Циганков, Буяльський, Шепелєв, Алібеков, Шапаренко, Вербич та Корзун, котрий, за непідтвердженими даними, ще набирає форму; нападники Мораєс, Бєсєдін, Мбокані, Хльобас.

Шанси на перемогу у команд відносно однакові: обидва клуби втретє виступають на даному етапі Ліги Європи, до того ж і «Лаціо», і «Динамо» лідирували в своїх групах на попередній стадії. Варто зазначити, що «біло-сині» не програвали в останніх 11 матчах Ліги Європи в Києві, включаючи матчі плей-офф.

Читайте також: Букмекери назвали фаворита поєдинку "Динамо" - "Лаціо"

Хоча і поточний рахунок (2:2), за правилом «гостьового голу», киянам дозволяє пройти до наступного етапу, для господарів буде важливим забити м’яч і перемогти суперника. На попередній стадії «біло-сині» здолали афінський АЕК за рахунок двох нічиїх, забивши на виїзді, а у принциповій ситуації з «Лаціо» просто потрібно вигравати.

Нагадаємо, що матч на римському «Стадіо Олімпіко» завершився нічиєю 2:2. Голами відзначилися кияни Циганков та Мораєс, у римлян – Іммобіле й Андерсон.

Тетяна Савенець, Київ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-