Тренер «Лаціо»: Завтра нас чекає велика гра, з певним психологічним тиском

Тренер «Лаціо»: Завтра нас чекає велика гра, з певним психологічним тиском

Укрінформ
Сімоне Індзагі називає матч проти «Динамо» - найважливішим в сезоні.

Головний тренер «Лаціо» Сімоне Індзагі поділився думками про матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи проти «Динамо». Про це повідомляє Sport Arena.

«Так, завтра нас чекає велика гра, з певним психологічним тиском. Ми пройшли великий шлях, перш ніж потрапити сюди, добували результат матч за матчем. Завтра все стоятиме на кону.

Для нас це 43-й матч в цьому сезоні, і поки все складалося для нас успішно. Думаю, «Лаціо» цілком заслуговує пройти в чвертьфінал, і різні думки і фактори ззовні тут не настільки важливі. Ми багато працювали, і завтра готові успішно зіграти свій найважливіший матч.

Читайте також: Хацкевич: До завтрашньої гри з "Лаціо" готуються двадцять футболістів

У минулому сезоні за 19 матчів ми тільки двічі пропускали в другому таймі. Так, потім хронологія голів дещо змінилося, але ми не робимо з цього проблем. Все ж в першу чергу потрібно думати про забиті м'ячі, а пропускають всі команди», - розповів Індзагі.

Нагадаємо, поєдинок ЛЕ «Динамо» - «Лаціо» зіграють на НСК «Олімпійський» 15 березня. Тиждень тому кияни здобули нічию в Римі (2:2) завдяки голам Віктора Циганкова і Жуніора Мораеса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-