Підручний: Після Олімпіади отримуєш задоволення від етапів Кубка світу

Підручний: Після Олімпіади отримуєш задоволення від етапів Кубка світу

Укрінформ
Капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний розповів про готовність команди до заключного етапу Кубка світу в Холменколлені (Норвегія).

"До Норвегії дісталися нормально. У всіх все добре, не чув, щоб хтось захворів. Всі вже чекають на закінчення сезону. Є, звичайно, різниця в етапах, які були до Олімпійських ігор і після них. Якщо до цього ти всіляко готувався до головних зимових стартів, робив все "по накатаній", то зараз трохи по-іншому. Тепер випробовуєш різні тактики. Я, наприклад, в змішаній естафеті пробував до другого рубежу прискоритися, нагнати пульс, хоча раніше такого не робив. Одним словом, від стартів тепер просто отримуєш задоволення.

Якщо говорити про спринти в Контіолахті, то просто не склалося, не наш був день. Але якщо взяти естафети, то ось Артем Тищенко показав, напевно, навіть більше, ніж міг. Нехай хлопці й зайняли 4-е місце, але воно більш, ніж заслужене. Так і у нас було. Що я, що Артем - завжди трималися в групі лідерів, і ось результат.

Що стосується виступів на Олімпійських іграх - то це вже нехай фахівці аналізують. Для себе я зробив висновок, що в Кореї просто вийшов невдалий збіг обставин. На початку Олімпіади я був дуже стомлений. Це дало свій ефект. Я не міг бігти так, як біжу зазвичай. Після Антхольца ми планували відправитися на відновлювальний збір, але, в підсумку, відбігали ще й чемпіонат Європи. Звичайно, медалі на континентальній першості дуже важливі, але, може тоді нам варто було пропустити етап Кубка світу в Антхольці", - розповів Підручний в інтерв’ю XSPORT

Читайте також: Україна бойкотуватиме усі спортивні змагання в Росії

Нагадаємо, Україна офіційно оголосила, що завершить біатлонний сезон в Холменколлені і проігнорує етап Кубка світу в російській Тюмені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-