"Зоря" більше не претендує на проведення єврокубкових матчів у Львові

Укрінформ
Луганський футбольний клуб "Зоря" більше не розглядає Львів для проведення єврокубкових матчів і розраховує на готовність "Славутич Арени" в Запоріжжі.

Для луганського клубу варіант з грою на "Арені Львів" дуже незручний через відстань між Львовом та Запоріжжям, що заважає належній організації і ускладнює графік команди. Про це стало відомо Sport Arena

Уже зараз "Зоря" розраховує, що гратиме в Лізі Європи на "Славутич Арені", на якій ще з минулого року проводяться роботи згідно з вимогами УЄФА до стадіонів-господарів матчів єврокубків. В грудні 2017 року влада Запоріжжя повідомили про завершення робіт з поліпшення арени і її готовність до міжнародних поєдинків.

Раніше генеральний директор "Зорі" Сергій Рафаїлов заявляв, що керівництво міста зацікавлене в тому, щоб команда проводила в Запоріжжі домашні матчі не тільки в рамках чемпіонату і Кубка України, а й в єврокубках.

Читайте також: "Маріуполь" і "Зоря" зіграли у нульову нічию

Нагадаємо, протягом останніх чотирьох років "Зоря" грає на "Славутич Арені" у внутрішніх змаганнях, проте в Лізі Європи команда Юрія Вернидуба грала в інших містах - в Одесі та Львові.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-