Серена Вільямс: Я не грала більше року, але поразка від цього не менш образлива

Серена Вільямс: Я не грала більше року, але поразка від цього не менш образлива

Відео
Укрінформ
Екс-перша "ракетка" світу американська тенісистка Серена Вільямс поділилася враженнями від поєдинку з сестрою Вінус Вільямс у третьому колі турніру WTA Premier Mandatory в США.

Серена Вільямс зазначила, що не показала свій кращий теніс через брак ігрової практики і сподівається виправити це незабаром.

"Я не грала більше року, але поразка від цього не стає менш образливою. Хотілося б, щоб це було не так. Однак в іншому випадку це була б не я. Попереду у мене довгий шлях, і я з нетерпінням чекаю на цю подорож. У цьому матчі я помилялася в ударах, в яких раніше була точна. Звичайно, це не та форма, в якій я хочу перебувати, але рано чи пізно я прийду до неї.

Думаю, Вінус провела свій найкращий матч за довгий час. Вона не так багато помилялася, стабільно подавала і в цілому діяла чудово. Вінус точно грала краще, ніж зазвичай. Добре, що я не можу сказати, що програла, демонструючи свій кращий теніс. Я можу ще домогтися неймовірного прогресу", - цитує Серену Вільямс XSPORT

Читайте також: Тренер Серени Вільямс: Мета на 2018 рік – вигравати турніри Великого Шлема

Нагадаємо, Вільямс-молодша програла старшій сестрі Вінус у третьому колі турніру BNP Paribas Open Premier Mandatory в Індіан-Веллсі (США) з призовим фондом у 8 млн 648 тис 508 доларів з рахунком 3:6, 4:6.

Відео кращих моментів:

Фото: С. Вільямс, В. Вільямс/WTA Twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-