Теніс: Костюк з перемоги стартувала на 60-тисячнику в Шеньчжені

Теніс: Костюк з перемоги стартувала на 60-тисячнику в Шеньчжені

Укрінформ
Українська тенісистка Марта Костюк з перемоги стартувала на турнірі ITF Women's Circuit з призовим фондом у 60 тис доларів у китайському Шеньчжені.

У першому колі турніру в Шеньчжені 15-річна українська тенісистка Марта Костюк здобула перемогу над 20-річною Іваною Йорович з Сербії з рахунком 0:6, 7:5, 6:4. Про це повідомляє БТУ

Для перемоги Марті знадобилося 2 години 18 хвилин. За цей час вона жодного разу не подала навиліт, допустила сім подвійних помилок і реалізувала шість брейк-поінтів з шістнадцяти. На рахунку сербської тенісистки три ейси при шести помилках на подачі й сім виграних брейк-поінтів з сімнадцяти. Також відзначимо, що Костюк виграла по ходу матчу на шість розіграшів менше, ніж її суперниця: 98-104.

За місце у чвертьфіналі Марта Костюк посперечається з китаянкою Сюнь Фан'ін, яка отримала wild card до основної сітки і вдруге поспіль обіграла на старті турніру Данку Ковинич з Чорногорії. Минулого тижня тенісистки зустрічалися у другому колі 60-тисячника в Чжухаї. Тоді Костюк віддала Сюнь всього три гейми.

Читайте також: Теніс: Костюк зіграє з Йорович на старті турніру ITF у Шеньчжені

Хардовий тенісний турнір WU Xiaomin у китайському Шеньчжені триватиме до 18 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-