Марлос:

Марлос: "Гірники" добре вивчили "Рому" і покажуть це на полі

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Марлос поділився очікуваннями від другої зустрічі з італійською "Ромою" в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

"Для нас це найважливіша гра, і всі розуміють, як буде важко. Але найголовніше - приїхати сюди і просто показати свій футбол. Для мене не має значення, скільки людей прийде вболівати не за нас: ми постараємося бути однією командою і демонструвати нашу гру.

В будь-якому випадку буде важка і дуже важлива зустріч. Можу сказати так: те, що сталося у першому матчі з "Ромою", часто відбувається і в поєдинках УПЛ. Для мене це не є чимось новим. Ми поважаємо суперника і розуміємо, що очікується важкий поєдинок, але постараємося показувати свій футбол.

Захисник "Роми" Коларов сильний і добре оснащений технічно. Але у нас також відмінні виконавці, кожен з яких знаходиться на своєму місці і прекрасно знає свою справу. Звичайно, ми повністю вивчили "Рому", розуміємо, як діяти, і постараємося показати це на полі", - цитує Марлоса прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: Фонсека: Матч у Римі буде складним, але "Шахтарю" варто грати у свій звичний футбол

Нагадаємо, вчора команда "Шахтаря" вирушила до Рима (Італія) на другу зустріч з "Ромою" в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Поєдинок "Рома" – "Шахтар" відбудеться сьогодні, 13 березня, о 21.45. Очікується, що на римський стадіон прийде понад 45 тис уболівальників. Перша зустріч закінчился перемогою "Шахтаря" з рахунком 2:1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-