Ді Франческо:

Ді Франческо: "Рома" не має припускатися помилок, як у першому матчі з "Шахтарем"

Укрінформ
Головний тренер італійського футбольного клубу "Рома" Еусебіо Ді Франческо поділився очікування від майбутнього протистояння з донецьким "Шахтарем" в рамках Ліги Європи УЄФА.

"У всіх нас одна мета - пройти далі. Зробити це зможемо, тільки якщо працюватимемо спільно. Коли Джеко у формі, він здатний робити дивовижні речі, забивати голи і створювати гольові моменти для інших, як в першому матчі. Ми не можемо виходити на поле з думкою, що нам вистачить 45 хвилин хорошої гри. До цього ми чергували хороші ігри з поганими. Сподіваюся, цього разу ми зіграємо рівно, тому що цей матч провалити не можна. Звичайно, нам протистоїть сильний суперник. Але ми хочемо пройти далі. Якщо гратимемо тільки один тайм, цього не станеться.

Я вимагаю послідовності від своєї команди. Навіть якщо ми поведемо в рахунку, я хочу, щоб ми зберігали формацію і баланс. У першому матчі ми припустилися помилок - не тільки індивідуальних, але і як команда. Більше ми цього дозволити собі не можемо. Ми маємо грати розкуто і продемонструвати прагнення створювати гостроту. У нас одне на умі: володіти м'ячем і доставляти проблеми супернику", - цитує Ді Франческо XSPORT

Читайте також: Футбол: "Шахтар" вирушив до Рима на матч Ліги чемпіонів УЄФА

Нагадаємо, сьогодні вранці донецький футбольний клуб "Шахтар" вирушив до Рима (Італія) на другу зустріч з "Ромою" в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Поєдинок "Рома" – "Шахтар" відбудеться завтра, 13 березня, о 21.45. Перша зустріч закінчился перемогою "Шахтаря" з рахунком 2:1.

Фото: Sky Sports

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-