Хацкевич: Хачеріді має відповідати вимогам

Хацкевич: Хачеріді має відповідати вимогам "Динамо"

Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич розповів про те, наскільки склад проти матчу УПЛ з "Вересом" відповідав майбутнього складу на матч Ліги Європи з "Лаціо".

"Мене турбує середина поля в зв'язку з тим, що Гармаш пропускає майбутню гру. Нам потрібна щільність і компактність, а з опорної зони "Лаціо" створює багато моментів. В ході підготовки ми визначимо, хто краще виглядає, хто краще відповідатиме нашим вимогам, той і зіграє. Хто діятиме в центрі поля, випустимо одного чи двох форвардів - все це визначиться перед матчем. Вибір невеликий, але ми високо підняли планку, є шанс пройти далі, і ми повинні ним скористатися.

Щодо відсутності у заявці Хачеріді і Гармаша.  Гармаш - не помічник нам з "Лаціо", його недоцільно було використовувати. Щодо Хачеріді, він має відповідати вимогам, які до нього виставляються, як до футболіста. Мбокані намагається, але відсутність ігрової практики позначається", - цитує Хацкевича прес-служба ФК "Динамо".

Нагадаємо, вчора, 11 березня, футболісти київського "Динамо" з рахунком 1:0 здобули перемогу над рівненським "Вересом" у матчі 23-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. Гармаш пропустив цей матч через вилучення, яке заробив у першому матчі Ліги Європи з "Лаціо". Хачеріді пропустив другий матч поспіль після поєдинку з луганською "Зорею" (3:2).

Читайте також: Хацкевич: Сьогодні зіграли ті, хто перебував у кращих кондиціях

15 березня відбудеться друга зустріч "Динамо" з італійським "Лаціо" в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА. Перша зустріч закінчилася внічию з рахунком 2:2.

Фото: Є. Хачеріді/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-