Матч Відкритого Кубка федерації футболу АР Крим затримали через форму

Матч Відкритого Кубка федерації футболу АР Крим затримали через форму

Укрінформ
Перший матч змагань Відкритого Кубка федерації футболу АР Крим, які стартували у понеділок у Херсоні, розпочався із півгодинною затримкою через те, що обидві команди вийшли фактично в однаковій формі.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу повідомив Віктор Бербенцев, директор Херсонської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, на стадіоні якої проходять змагання на Кубок федерації футболу АР Крим.

"Причиною затримки (початку матчу між МФК "Кристал" та ФК "Дружба"- ред.) стало те, що дві команди вийшли на гру в однаковій формі. "Кристал" їздив по нову форму", - розповів Бербенцев.

Матч між командами МФК "Кристал" (м. Херсон) та ФК "Дружба" (с. Новомиколаївка Високопільського району Херсонської області) мав розпочатися у понеділок о 10.00, а розпочався лише о 10.30.

Читайте також: Озброєний російський бізнесмен перервав футбольний матч у грецьких Салоніках

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні у понеділок стартували змагання Відкритого Кубка федерації футболу АР Крим. Загалом у змаганнях беруть участь 8 команд, розділені на групи "А" та "Б". Турнір триватиме до 19 березня. Турнір Відкритого Кубку федерації футболу АР Крим проводиться у Херсоні вже вдруге.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-