Українці виграли Кубок Європи-2018 з метань

Українці виграли Кубок Європи-2018 з метань

Укрінформ
Чоловіча та жіноча збірні України стали переможцями Кубка Європи з метань у віковій категорії до 23 років.

Чоловіча і жіноча збірні України (U23) стали переможцями Кубка Європи з метань, який проходив 10-11 березня у португальській Лейрії. Також відзначились призовими місцями молодіжні збірні: чоловіки посіли друге місце, жінки - третє. Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

У заключний день змагань Микола Калюш виграв змагання з метання списа у групі В і показав найкращий результат нинішнього сезону – 74,18 м.

У секторі для штовхання ядра серед чоловіків вищі результати показали атлети, які змагалися у групі В. Українець Віктор Самолюк був другим у групі А (18,93 м) і дев’ятим у підсумку.

Альона Шамотіна неодноразово входила до призової трійки Кубка Європи з метань у змаганнях серед молоді. Цього року вона виступала серед дорослих. З результатом 65,81 м українка стала дев’ятою з метання молота.

Вікторія Клочко завершила змагання з метання диска десятою з найкращим результатом сезону - 53,48 м. Карина Чередниченко з результатом 48,80 м посіла п’яте місце з метання диска серед молоді. Роман Кокошко штовхнув ядро на 18,00 м і став шостим серед молоді. Також шосте місце з результатом 69,84 м посів Олександр Козубський, який змагався з метання списа серед молоді. Вікторія Сахно стала сьомою з метання молота серед молоді - 62,90 м.

Читайте також: Марина Килипко побила рекорд України у приміщенні зі стрибків з жердиною

У перший день Кубка Європи з метань Володимир Мисливчук був другим з метання молота серед молоді, а Аліна Шух - третьою з метання списа серед молоді.

Фото: Getty Images for IAAF

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-