Біатлон: Юлія Журавок – третя в спринті на етапі Кубка IBU

Біатлон: Юлія Журавок – третя в спринті на етапі Кубка IBU

Укрінформ
Друга медаль української біатлоністки за два дні.

Слідом за другим місцем в індивідуальній гонці, українська біатлоністка Юлія Журавок посіла третє місце в спринті на етапі Кубка IBU в російському Уваті. Про це повідомляє Sport Arena.

Юлія Журавок показала кращу скорострільність на вогневих рубежах, яка разом з ідеальною точністю допомогла українці боротися за перемогу. На виході на останнє коло Журавок була другою, виграючи у німкені Каролін Хорхлер 0.1 секунди. Вирішальні кілометри стали для українки кращими в Уваті (вона показала 9-й результат за швидкістю), але поступилася трохи менше трьох секунд Хорхлер, програвши друге місце.

Читайте також: Біатлон: Юлія Журавок виграла «срібло» на етапі Кубка IBU

Каролін Хорхлер стала другою, а перемога дісталася росіянці Євгенії Павловій, яка навіть не дивлячись на одне коло штрафу була швидше «точних» Каролін і Юлії.

Кращий результат в сезоні показала інша українка Надія Бєлкіна, яка з двома нулями фінішувала 10-ю. До стрільби стоячи на високі місця претендувала Яна Бондар, але три промахи відкинули її на 25-е місце, а Ольга Абрамова через чотирьох промах фінішувала 28-ю з 44-х учасниць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-