Артем Прима: Намагався відпрацювати якнайкраще, щоб Підручний йшов в групі лідерів

Артем Прима: Намагався відпрацювати якнайкраще, щоб Підручний йшов в групі лідерів

Укрінформ
Анастасія Меркушина пояснила, чому сьогодні влучно стріляла.

Українські біатлоністи Анастасія Меркушина та Артем Прима розповіли biathlon.com.ua про емоції від перших для них переможних гонок в цьому році.

«Щастя просто не висловити словами! В цьому році у мене не було медалей - це перша, тому я дуже рада. Не знаю в чому секрет такої стрільби. Вчора я не дуже добре відпрацювала на рубежах, але сьогодні була впевнена, що все вийде. Це складно пояснити, але заходячи на вогневий рубіж, знала - будуть нулі. Є щось всередині мене і це допомагає», - поділилася Анастасія Меркушина.

Українці з кожним етапом просувалися до лідерських позицій, що допомогло Дмитру Підручному на фінальному колі утримати друге місце, поступившись команді з Італії всього на 1.5 секунд.

Читайте також: Україна здобула "срібло" у змішаній естафеті Кубка світу з біатлону

«В першу чергу, намагався відпрацювати якнайкраще, щоб Діма йшов в групі лідерів на своєму етапі, щоб йому було легше боротися. Звичайно, я дивився останнє коло. Знав, що ні в якому разі не можна відпускати лідерів, потрібно йти з ними в групі і тоді матимемо шанс поборотися на фініші», - розповів Артем Прима.

Нагадаємо, українська четвірка, до складу якої ввійшли Анастасія Меркушина, Віта Семеренко, Артем Прима та Дмитро Підручний, виборола «срібло» у змішаній естафеті на етапі Кубку світу в Контіолахті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-