Варвинець: Були за крок до медалі, але все одно результат класний

Варвинець: Були за крок до медалі, але все одно результат класний

Укрінформ
Українська біатлоністка зізналась, що збірна відійшла від негативних емоцій після провалу на Олімпіаді.  

Українка Ірина Варвинець розповіла про свої враження та відчуття від змішаної естафети на етапі Кубка світу в Контіолахті. Свій коментар вона дала сайту XSport.

«Траса була хороша сьогодні, як і погода тут. Не дуже холодно, немає ні снігу, ні дощу, світить сонечко, одним словом - приємно. Окремо хочу сказати спасибі сервісменам, які відмінно попрацювали з лижами.

 Напевно, одиночний мікст це «моя гонка». Я люблю контактну боротьбу. Це по-своєму дуже цікаво і азартно. До того ж, напевно, всі помітили, що я не дуже витримую гонки з великими колами. Ось, наприклад, останнє коло у вчорашньому спринті було просто жахливим.

Читайте також: Біатлон: Франція виграла одиночну змішану естафету Кубка світу, українці - четверті

Звичайно, Артем трохи засмучений, адже ми були за крок від медалі, але, в будь-якому випадку, я вважаю, що це класний результат, і ми ним дуже задоволені. До того ж, Артем зараз не в тій формі, щоб конкурувати з такими біатлоністами як Бьо і Еберхард.

Про наступний етап в Холменколлені нам поки нічого не говорили, але думаю, що все буде без змін. Уже немає якогось певного спустошення, яке було після Олімпіади, тому всі знаходяться в хорошому настрої і готові стартувати у всіх гонках. Хоча, звичайно, вже трохи втомилася і хочеться додому», - розповіла Варвинець.

Нагадаємо, на сьомому етапі Кубка світу в одиночній змішаній естафеті перемогу здобула французька збірна (6 промахів), Україна втратила місце на п’єдесталі на останньому колі: Артем Тищенко програв швидкісну боротьбу Еберхаду (Австрія) та Бьо (Норвегія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-