Хацкевич: Сьогодні зіграли ті, хто перебував у кращих кондиціях

Хацкевич: Сьогодні зіграли ті, хто перебував у кращих кондиціях

Укрінформ
Головний тренер «Динамо» відзначив гру Бесєдіна і не став коментувати вилучення Гармаша.

Головний тренер «Динамо» (Київ) Олександр Хацкевич підвів підсумки першого матчу 1/8 фіналу Ліги Європи проти «Лаціо» (2:2). Про це повідомляє сайт dynamo.kiev.ua.

«Я хочу подякувати команді за сьогоднішній виступ. Це тільки перший матч, але ми з нетерпінням чекаємо гри у відповідь. Ми добре атакували і захищалися. Сьогодні на полі були ті, хто перебуває в найкращих фізичних і психологічних кондиціях, і тут я звертаю увагу на відсутність Євгена Хачеріді.

До Шепелєва останнім часом були питання по його грі. Мораес після гри в чемпіонаті застудився, так що в атаці вибір у нас був невеликий. Але я думаю, що Бесєдін зіграв на досить високому рівні, зробив те, що від нього вимагалося.

Читайте також: «Динамо» в Римі: нічия, характер і голи-красені

Я не хочу коментувати поведінку Гармаша. Ми розберемося всередині, хоча з ним це важко робити. Він повинен сам розібратися в собі і зрозуміти, що він грає в команді. Я не знаю, що буде в матчі-відповіді. У кожному з наступних стадій турніру нам протистоять сильніші суперники. Природно, в Києві я очікую підтримки від наших уболівальників», - розповів Хацкевич.

Нагадаємо, матч-відповідь між «Динамо» і «Лаціо» відбудеться 15 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-