"Манчестер Сіті" і "Ювентус" вийшли до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Слідом за "Ліверпулем" і мадридським "Реалом" до чвертьфіналу Ліги чемпіонів УЄФА вийшли футболісти "Манчестер Сіті" і "Ювентуса".

"Манчестер Сіті" після виїзної перемоги з великим рахунком на "Санкт-Якоб Парк" (4:0) поступився "Базелю" на рідній арені "Етіхад" - 1:2, а "Тоттенгем", зігравши внічию в Турині (2:2) програв "Ювентусу" на "Вемблі" в Лондоні - 1:2, повідомляє Укрінформ.

Бразильський форвард "Манчестер Сіті" Габріел Жезус на 8-й хвилині забив м'яч у порожні ворота після пасу Бернарду Сілви, ставши автором сотого голу "містян" у Лізі чемпіонів. Норвезький легіонер "Базеля" Мохамед Ельюнуссі ударом з меж штрафного зрівняв рахунок на 17-й хвилині, а Міхаель Ланг, вразивши ближній (правий) кут на 71-й хвилині, приніс гостям сенсаційну перемогу.

За схожим сценарієм пройшов паралельний матч на "Вемблі". Сон Хин Мін після пасу Кірана Тріпп'єра на 39-й хвилині вивів "Тоттенгем" вперед, проте в середині другого тайму Гонсало Ігуаїн (64) і Пауло Діабал (67) посприяли "Ювентусу" пробитися до чвертьфіналу втретє за останні чотири роки.

Читайте також: "Реал" і "Ліверпуль" вийшли до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Решта учасників чвертьфінальної стадії визначиться наступного тижня. 13 березня у повторних матчах 1/8 фіналу зіграють римська "Рома" і донецький "Шахтар" (1 2), "Манчестер Юнайтед" і "Севілья" (0:0), 14 березня - стамбульський "Бешикташ" і мюнхенська "Баварія" (0:5), "Барселона" і лондонський "Челсі" (1:1).

Нагадаємо, першими чвертьфіналістами Ліги чемпіонів напередодні стали "Ліверпуль", який за сумою двох матчів переграв "Порту" (5:0, 0:0), і мадридський "Реал", двічі вигравши у "Парі Сен-Жермен" (3:1 , 2:1).

Жеребкування 1/4 фіналу відбудеться 16 березня в штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньйоні, матчі пройдуть 3-4 і 10-11 квітня.

Фінал Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться на НСК "Олімпійський" в Києві 26 травня.

На фото: "Ювентус" святкує перемогу на "Вемблі" (juventus.com).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-