Збірна України з футболу гратиме з Саудівською Аравією в іспанській Марбельї

Збірна України з футболу гратиме з Саудівською Аравією в іспанській Марбельї

Укрінформ
Став відомий графік проведення березневого збору національної команди з футболу.

Свій перший тренувальний збір у 2018 році збірна України з футболу розпочне у Харкові. Запрошені Андрієм Шевченком футболісти зберуться 19 березня і ввечері проведуть тренування на стадіоні "Металіст". Про це повідомляє zbirna.com

Наступного дня там же пройде відкрите тренування збірної (о 18.00) і прес-конференція її головного тренера Андрія Шевченка (17.30).

Читайте також: Футбол: Шевченко викликав шість легіонерів на березневий збір національної команди

21 березня команда вирушить до Марбельї, де 22 березня підопічні Андрія Шевченка проведуть перше тренування на іспанській землі. Тренування розпочнеться о 18.00 за місцевим часом на Муніципальному стадіоні Марбельї, на 17.30 запланована прес-конференція головного тренера.

23 березня на цій же арені відбудеться товариський матч Україна - Саудівська Аравія, який розпочнеться о 19.30 за місцевим часом.

25 числа збірна планує вирушити до Бельгії і оселитися в готелі, який розташований у передмісті Льєжа (5 км) Шофонтен. Наступний дня на арені Льєжа "Моріс Дюфран" команда проведе тренування (18.00 за місцевим часом), перед яким Андрій Шевченко дасть прес-конференцію.

Читайте також: Соболь: Конкуренція із Зінченком піде на користь і збірній, і мені

У Льєжі 27-го числа збірна проведе спаринг з Японією (початок - о 14.20). Після гри - виліт до Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-