Теніс: Федерер зібрав понад $2,5 млн на благодійному матчі з Біллом Гейтсом

Теніс: Федерер зібрав понад $2,5 млн на благодійному матчі з Біллом Гейтсом

Відео
Укрінформ
Швейцарський тенісист Роджер Федерер вийшов на один корт з мільярдером Біллом Гейтсом в рамках благодійного виставкового заходу "Матч для Африки-5".

Роджер Федерер провів п'ятий "Матч для Африки" на корті в Каліфорнії. Весь прибуток з благодійного заходу піде на підтримку освіти африканських дітей. Про це повідомляє БТУ. 

Разом зі швейцарським тенісистом на майданчик в Сан-Хосе вийшли перша "ракетка" США Джек Сок, засновник "Microsoft" і філантроп Білл Гейтс, а також телеведуча Саванна Гатрі.

Федерер і Гейтс, як і в минулому році в благодійному поєдинку в Сіетлі, зіграли разом у парній зустрічі, обігравши Сока і Гатрі з рахунком 6:3. В одиночному матчі лідер АТР святкував перемогу над американцем з рахунком 7:6 (9), 6:4.

Відео поєдинку Федерер/Гейтс – Сок/Гатрі

В цілому фонд Роджера Федерера в рамках "Матчу для Африки-5" зібрав понад 2,5 млн доларів від продажу квитків і пожертвувань. На гру Федерера і його гостей прийшли подивитися близько 17 тисяч глядачів.

Читайте також: Федерер та Маррей розім’ялися на воді та провели виставковий матч

За підсумками року благодійна організація тенісиста ставить за мету збільшити число дітей, яким допоміг фонд, до 1 мільйона чоловік.

Фото: AP Photo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-