Сьогодні визначаться перші чвертьфіналісти Ліги чемпіонів УЄФА

Сьогодні визначаться перші чвертьфіналісти Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Матчі у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА "Парі Сен-Жермен" - "Реал" на "Сен-Дені" у Парижі (перша гра - 1:3) і "Ліверпуль" - "Порту" на "Енфілді" у Ліверпулі (5:0) назвуть у вівторок, 6 березня, перших чвертьфіналістів нинішнього розіграшу.

Поєдинок у Парижі покаже телеканал "Футбол 1", зустріч у Ліверпулі - "Футбол 2". Обидва матчі розпочнуться о 21.45 за київським часом, повідомляє Укрінформ.

"Парі Сен-Жермен" поступився в Мадриді, хоч і відкрив рахунок на "Сантьяго Бернабеу". Втім, як свідчить статистика, шанси на вихід в наступний раунд у французів залишаються.

Чинний володар титулу "Реал" у свою чергу може вийти до чвертьфіналу увосьме поспіль. Торік мадридці в 1/8 фіналу двічі з однаковим рахунком 3:1 обіграли "Наполі".

"Ліверпуль", забивши у першому поєдинку на "Драгау" п'ять м'ячів, завдав "Порту" найбільшої домашньої поразки в єврокубках і фактично гарантував участь у своєму першому чвертьфіналі з 2009 року. Тоді в 1/8 фіналу мерсісайдці розгромили "Реал" (1:0, 4:0).

*************************

Ще дві путівки до 1/4 фіналу турніру 7 березня розіграють лондонський "Тоттенгем" і туринський "Ювентус" (перша гра - 2:2), які зійдуться на "Вемблі", "Манчестер Сіті" і "Базель" (4:0).

Читайте також: "Шахтар" у Львові переміг "Карпати" у матчі чемпіонату України з футболу

Решта учасників чвертьфінальної стадії визначиться на наступному тижні. 13 березня у повторних матчах 1/8 фіналу зіграють римська "Рома" і донецький "Шахтар" (1:2), "Манчестер Юнайтед" та "Севілья" (0:0), 14 березня - стамбульський "Бешикташ" і мюнхенська "Баварія" (0:5), "Барселона" і лондонський "Челсі" (1:1).

Жеребкування 1/4 фіналу відбудеться 16 березня у штаб-квартирі УЄФА у швейцарському Ньйоні, матчі пройдуть 3-4 і 10-11 квітня.

Фінал Ліги чемпіонів УЄФА 26 травня прийматиме НСК "Олімпійський" у Києві..

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-