Емері: Хочу бачити

Емері: Хочу бачити "ПСЖ", який виявиться сильнішим за "Реал"

Укрінформ
Головний тренер французького футбольного клубу "Парі Сен-Жермен" ("ПСЖ") Унаї Емері поділився очікуваннями від другого протистояння з мадридським "Реалом" в рамках плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА.

"Це унікальний момент для наших уболівальників і всіх любителів футболу в Парижі і Франції. Для команди гра з "Реалом" є матчем року і хорошим шансом зробити крок у своєму розвитку. Якщо зіграємо на своєму рівні, то отримаємо шанси пройти далі. Сподіваюся, що "Реал" зіграє в свій кращий футбол, адже я хочу бачити "ПСЖ", який виявиться сильнішим за "Мадрид".

Діарра і Мотта готові вийти на поле. Мбаппе, Маркіньйос і Верратті вже повноцінно тренуються. Пасторе ще не займається в загальній групі, але я сподіваюся, він буде в заявці. Нам потрібні всі доступні футболісти. Хто зіграє в центрі оборони - я вирішу завтра. Вірю у всіх своїх захисників. Що стосується травмованих, то кожен відсутній гравець відкриває двері до складу для здорового футболіста", - цитує Емері Sport Arena

Читайте також: Президент "ПСЖ": Суддівські помилки допомогли "Реалу" виграти

Нагадаємо, у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА парижани програли "Реалу" з рахунком  1:3. Президент "ПСЖ" Нассер Аль-Хелаїфі назвав помилки суддів однією з причин поразки команди від мадридського "Реала". Завтра, 6 березня, на своєму полі "ПСЖ" спробує взяти реванш і вийти до наступного раунду.

Фото: Getty images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-