Тренер Серени Вільямс: Мета на 2018 рік – вигравати турніри Великого Шлема

Тренер Серени Вільямс: Мета на 2018 рік – вигравати турніри Великого Шлема

Укрінформ
Екс-лідер жіночого рейтингу американська тенісистка Серена Вільямс повертається на корт після 13-місячної перерви, а головна її мета на 2018 рік – виграти турніри Великого шлема.

Про це повідомив тренер 36-річної американської тенісистки Патрік Муратоглу.

"Напевно, це найбільший виклик в її кар'єрі. Вона знає, що таке повернення до тенісу, останнє з яких було у 2012 році. Тоді вона відновлювалася після операції, потім після виявлення тромбів, два роки не вигравала Великі Шлеми. Нарешті, повернулася у 30-річному віці і виграла ще десять титулів і перебувала на першій сходинці в рейтингу три з половиною роки. Зараз їй 36, вона народила дитину, знову перенесла тромбоз і не виступає на турнірах вже більше року. Думаю, ми без сумнівів можемо стверджувати, що це її найбільший виклик. 

Наш план полягає в тому, щоб повернутися до її кращого рівня, вона наполегливо тренується для цього, а турніри - це частина даного процесу. Їй найбільше необхідно змагатися, і саме тому вона виступатиме в Індіан-Уеллсі та Майамі. Думаю, вона буде повноцінно готова до "Ролан Гаррос".Чемпіонське мислення - це не щось ситуативне, а риса характеру, воно нікуди не зникає. Вона готує себе до виступів на найвищому рівні. 

Які її цілі на цей рік? Вигравати турніри Великого Шлема. Вона знає, що повернення займе деякий час, але її рівень очікувань високий, як і завжди. У цьому сезоні залишилося три турніри, вони і будуть її головними цілями на 2018 рік", - цитує Муратоглу БТУ.  

Читайте також: Світоліна зіграє з Вінус Вільямс на старті турніру Tie Break Tens

Нагадаємо, 5 березня у Нью-Йорку відбудеться виставковий турнір Tie Break Tens. Перша "ракетка" України Еліна Світоліна у стартовому матчі зустрінеться з американкою Вінус Вільямс. Також у турнірі візьмуть участь Серена Вільямс, Коко Вандевен, Маріон Бартолі, Сорана Кирстя, Чжан Шуай та Даніела Хантухова. Переможниця отримає 250 тис доларів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-