Іньєста може не зіграти за

Іньєста може не зіграти за "Барселону" у найближчі тижні

Укрінформ
Півзахисник каталонського футбольного клубу "Барселона" Андрес Іньєста може пропустити 3-4 тижні через травму, отриману у вчорашньому матчі проти "Атлетико" (1:0).

Іньєста почав гру в стартовому складі "Барселони", але вже у першому таймі отримав травму ноги під час боротьби за м'яч і був замінений на 36-й хвилині. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на Catalunya Radio. 

Каталонський клуб підтвердив травму свого капітана вчора ввечері і повідомив, що детальне обстеження відбудеться сьогодні, 5 березня. Але все вказує на наявність невеликого надриву м'язів стегна правої ноги, через яке Іньєста може пропустити 3-4 тижні.

Андрес Іньєста ризикує пропустити матч у відповідь проти лондонського "Челсі" в Лізі чемпіонів УЄФА (перший матч - 1:1), зустрічі з "Малагою", "Атлетиком" і "Севільєю" у Прімері, а також товариські поєдинки збірної Іспанії проти Німеччини і Аргентини.

Читайте також: Футбол: китайський клуб пропонує капітану "Барселони" €35 млн на рік

Зазначимо, що у поточному сезоні на рахунку 33-річного півзахисника "Барселони" 31 матч, 1 гол і 3 результативні передачі у всіх турнірах за клуб.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-