Вербич: Я в

Вербич: Я в "Динамо", бо люблю перемагати

Укрінформ
Словенський півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Беньямін Вербич поділився враженнями від переходу до клубу.

"Завжди намагаюся бути в гарному настрої. Спілкуюся з Мораесом. Піварич добре говорить сербською та хорватською. Намагаюся спілкуватися з усіма. Знаю необхідні слова. Хацкевич говорить англійською і російською.

Моя улюблена позиція? Лівий вінгер. Також я можу грати відтягнутого форварда або правого вінгера. Може, зможу вийти на позиції форварда, але на ній я зіграв не так багато матчів. Ми граємо на фланзі з Піваричем, він мій хороший друг, ми говоримо однєю мовою, мені з ним комфортно. Немає ніяких проблем у взаємодії з захисниками. Буяльський, Шепелев, Шапаренко - хороші гравці.

Взимку у мене були цікаві пропозиції з Англії і Серії А. Це не топ-клуби, але варіанти хороші. Але "Динамо" було більш наполегливим. Це великий клуб. Я тут, тому що люблю перемагати. Я можу прогресувати і грати в єврокубках. "Динамо" сильніше "Копенгагена". Перед трансфером я говорив з Пантичем. Він сказав, що тут все прекрасно, тому я не сумнівався. Команда сповідує дуже динамічний футбол. Мне подобається, що тренер вимагає діяти швидко, в один-два дотики. Ми граємо швидше, ніж це було в моїй колишній команді. Значить, я прогресую.

Україна вибила нас з плей-офф чемпіонату Європи. Я цього ніколи не забуду. Ярмоленку ай-яй-яй... Це була катастрофа для Словенії. Ми знали, що в України дуже сильні гравці. Особливо Ярмоленко і Коноплянка. У Львові ми хотіли зіграти обережно, але Ярмоленко забив. А в другому матчі українцям просто більше пощастило.

Я бачив гру Шевченка за "Мілан", "Челсі" і Україну. Думаю, він один з кращих гравців в історії вашої країни і легенда "Динамо". Тепер я маю довести, що гідний сьомого номера", - цитує Вербича dynamomania.com

Читайте також: Хацкевич: У "Динамо" є і рух, і швидкість, і характер

Нагадаємо, 24-річний Беньямін Вербич взимку перейшов до "Динамо" з "Копенгагена" за 4 млн євро. За данську команду зіграв 16 матчів і забив 7 м’ячів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-