Фонсека: Стиль гри

Фонсека: Стиль гри "Шахтаря" не змінюється, незалежно від складу

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека поділився враженнями від перемоги над львівськими "Карпатами" у матчі 22 туру чемпіонату України.

"Як і завжди у Львові, гра вийшла нелегкою. Суперник був дуже агресивний. У першому таймі у нас виникли деякі складності з тим, щоб піти від індивідуальної опіки, проте все одно створили три гольових моменти, і їх потрібно було реалізовувати. При цьому не дозволили "Карпатам" загрожувати нашим воротам. Другий тайм "Шахтар" провів на найвищому рівні. Сьогоднішня перемога абсолютно заслужена.

Я не вважаю, що перший тайм був рівним. У "Карпат" не виникло жодного гольового моменту, а у нас - три явних. У перерві скорегували дії деяких футболістів, що було пов'язано, повторюся, з індивідуальною опікою опонента. Все спрацювало дуже добре. Після першого гола ми домінували і забили ще двічі, повністю заслуговуючи на це.

Ми були зобов'язані робити зміни в складі, оскільки Ракицький і Хочолава дискваліфіковані, а Кривцов травмований. Вибір припав на Матвієнка, і я можу сказати, що він провів практично ідеальний матч. Це доводить, що ідея гри команди сильна. Незалежно від складу, стиль не змінюється, і, слава Богу, при ротації немає ніякої різниці в наших діях", - цитує Фонсеку офіційний сайт ФК "Шахтар".

Нагадаємо, 4 березня футболісти "Шахтаря" на стадіоні "Україна" у Львові обіграли "Карпати" з рахунком 3:0 (0:0) у поєдинку 22-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. Усі м'ячі "гірники" забили після перерви - на 56-й хвилині відзначився Бернард, на 70-й - Алан Патрік, на 82-й – Ісмаїлі.

Читайте також: "Шахтар" у Львові переміг "Карпати" у матчі чемпіонату України з футболу

Відео кращих моментів:

Турнірне становище: "Шахтар" - 51 очко, "Динамо" - 45, "Ворскла" - 37, "Зоря" - 33, "Верес" - 32, "Маріуполь" - 32, "Олімпік" - 28, "Олександрія" - 22, "Карпати" - 19, "Зірка" - 18, "Чорноморець" - 18, "Сталь" - 15.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-