Легка атлетика: Жіноча естафетна четвірка пробилася у фінал на зимовому чемпіонаті світу

Легка атлетика: Жіноча естафетна четвірка пробилася у фінал на зимовому чемпіонаті світу

Укрінформ
Олексій Касьянов через травму припинив боротьбу у семиборстві.

В британському Бірмінгемі триває чемпіонат світу з легкої атлетики в приміщенні. Сьогодні у ранковій сесії українська жіноча четвірка в естафеті 4х400 м пробилася у фінал.  Про це повідомляє Укрінформ.

В жіночій естафеті 4х400 м наша збірна (Тетяна Мельник, Катерина Климюк, Анна Ярощук-Рижикова, Анастасія Бризгіна) фінішувала другою у попередньому забігу, показавши свій кращий час в сезоні – 3:32.06. Це третій результат кваліфікації після фаворитів – США і Ямайки, тож наші дівчата мають шанси на медалі. Фінал жіночої естафети 4 березня о 18:30.

Чоловіча естафетна четвірка не вийшла на старт через те, що один з учасників нашої команди Євген Гуцол не поїхав на чемпіонат, бо не отримав британську візу.

Читайте також: Легка атлетика: Українська бар’єристка Плотіцина пробилась у півфінал на зимовому чемпіонаті світу

В попередньому забігу на 800 м Ольга Ляхова фінішувала 4-ю з часом 2:03.01. Це лише 11-й загальний результат і вона не зуміла кваліфікуватись у фінал.

Український багатоборець Олексій Касьянов припинив боротьбу після п’яти  видів. На дистанції 60 м з бар’єрами він отримав травму і не фінішував. Касьянов набрав 3378 очок і він вже не підніметься вище 10-го місця.

Нагадаємо, що українка Ганна Плотіцина впевнено пробилась у півфінал в бігу на 60 м з бар’єрами. У попередньому забігу вона фінішувала другою. Плотіцина пробігла за 8.11 – це загальний 13-й результат. Півфінал сьогодні о 20:05.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-