ФФУ призупинила повноваження Бандурка, Кочетова і Франкова

ФФУ призупинила повноваження Бандурка, Кочетова і Франкова

Укрінформ
Таке рішення прийняв виконком ФФУ. Причина рішення – порушення етичного кодексу.

ФФУ призупинила повноваження першого віце-президента Олександра Бандурка, віце-президента Ігоря Кочетова і члена виконкому Артема Франкова. Про це повідомляє офіційний сайт організації.

Таке рішення прийняли вчора на засіданні Виконавчого комітету Федерації футболу України, причиною називається порушення кодексу етики і чесної гри і Етичного кодексу УЄФА.

«Рішення було таким, яке і рекомендували відразу три комітети. Їх відсторонили до найближчого Конгресу ФФУ, який відбудеться 24 травня. На ньому повинні визначитися з цього питання - підтримати рішення або скасувати», - розповів в коментарі телеканалу «Футбол 1» генеральний секретар федерації Юрій Запісоцький.

Читайте також: ФФУ висунула Павелка у кандидати від України до виконкому УЄФА

Раніше глава Комітету етики та чесної гри ФФУ Франческо Баранка заявляв, що рекомендував призупинити повноваження Франкова, Бандурка і Кочетова за порушення етичного кодексу.

Нагадаємо, що всі троє виступали на стороні «Динамо» в Спортивному арбітражному суді (CAS) Лозанни у справі проти ФФУ щодо технічної поразки, зарахованої киянам за неявку на матч з «Маріуполем».

Олександр Бандурко працює в ФФУ з 2000 року, Ігор Кочетов - з 2007-го, а Артема Франков став членом Виконкому ФФУ в 2015 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-