ФФУ висунула Павелка у кандидати від України до виконкому УЄФА

ФФУ висунула Павелка у кандидати від України до виконкому УЄФА

Укрінформ
Сьогодні, 3 березня, виконавчий комітет Федерації футболу України (ФФУ) розглянув звернення 33-х членів ФФУ стосовно висування президента ФФУ Андрія Павелка кандидатом у члени виконавчого комітету УЄФА.

За підсумками голосування відповідний проект рішення отримав одноголосну підтримку присутніх членів виконкому. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

Андрій Павелко подякував колегам за довіру і зазначив, що успіхи футбольної України на міжнародній арені залежатимуть, серед іншого, й від проведення фінальних поєдинків Ліги чемпіонів УЄФА.

"Це велика відповідальність для мене, і я вдячний за виявлену довіру. В УЄФА зараз працює нова команда на чолі з прогресивним президентом Александером Чеферіном, який підтримує Федерацію футболу України у впровадженні новацій, спрямованих на розвиток футболу в нашій країні. Поглиблення цієї співпраці лише сприятиме популяризації футболу та спорту загалом в Україні", - зазначив Павелко.  

Також президент ФФУ звернув увагу на те, що за останні роки суттєво змінилися правила формування керівних органів УЄФА: "Вони стали більш демократичними. Це відкриває перед нами нові можливості, але їхня реалізація потребує концентрації наших спільних зусиль, зокрема, в організації майбутніх фіналів Ліги чемпіонів УЄФА на найвищому рівні".

Читайте також: Реформа Ліги чемпіонів: віце-чемпіону України складніше потрапити в основний турнір

Нагадаємо, зараз представником України у виконкомі Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) є Григорій Суркіс, чиї повноваження закінчуються у 2019 році. Наступний Конгрес УЄФА відбудеться 7 лютого 2019 року в Римі. 

24 травня 2018 року Київ прийматиме фінал жіночої Ліги чемпіонів-2018 на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського, а 26 травня НСК "Олімпійський" прийме учасників вирішального матчу чоловічої Ліги чемпіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-