Президент

Президент "Зірки": підігрів на стадіоні у Кропивницькому працює вже п'ять днів

Укрінформ
Президент кропивницького футбольного клубу "Зірка" Максим Березкін прокоментував перенесення матчу 22 туру УПЛ проти "Олександрії" на 6 березня та розповів про те, як готується стадіон до майбутнього поєдинку.

"Рішення щодо перенесення матчу було прийнято 1 березня досить оперативно. Незважаючи на це, роботи з приведення газону і арени до належного стану триватимуть і в п'ятницю. Зауважу, що у четвер на поле стадіону в Кропивницького випав сніг висотою в один метр, а на трибунах - у два метри. У нас уже п'ять днів безперервно йде сніг. Техніка і люди його прибирають, але сніг знову падає. Включений підігрів поля. Хоча мені доводилося чути, що деякі сумніваються в цьому. Так ось, підігрів на стадіоні у Кропивницького працює вже п'ять днів.

Ми просили Прем'єр-лігу перенести матч на більш пізній термін. Однак Дирекція УПЛ з цим не погодилася і призначила зустріч на 6 березня. За прогнозами синоптиків сніг припиниться у неділю, 4 березня. У нас, таким чином, буде один день, щоб все підготувати. Ми у Кропивницького працюємо над тим, щоб футбольна зустріч пройшла в нормальних умовах, і зробимо все, щоб у вівторок гра відбулася", - сказав Березкін в інтерв’ю FootBoom.

Читайте також: Футбольний матч "Зірка" – "Олександрія" перенесли через снігопад

Нагадаємо, матч 22 туру футбольного чемпіонату України серед команд української Прем'єр-ліги (УПЛ) "Зірка" (Кропивницький) – "Олександрія" був перенесений через снігопад з 3 березня на 6 березня. Початок матчу - о 14.00. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-