Голкіпер

Голкіпер "Реала": Я не бачу в поразці від "Еспаньйола" кроку назад

Укрінформ
Голкіпер мадридського футбольного клубу "Реал" Кейлор Навас поділився враженнями від матчу чемпіонату Іспанії з футболу проти каталонського "Еспаньйола", в якому на останніх секундах він пропустив м’яч.

"Зрозуміло, зараз ми дуже засмучені цією поразкою. Наша команда хотіла перемогти. Ми повинні вчитися на таких іграх і думати про те, що буде далі. Я не бачу в цій поразці кроку назад. Іноді ти виграєш, а іноді ні. Але у тебе має бути сильний характер, щоб продовжувати йти вперед.

Є обставини, які склалися не на нашу користь. Ми повинні залишатися професіоналами, щоб знаходити мотивацію. Є часи, коли справи йдуть краще, ніж у інших команд, але зараз у нас складний період. "Реал" - згуртована команда, ми всі разом перемагаємо і програємо", - цитує Наваса ua-football. 

Читайте також: Ла Ліга: "Реал" програв у Барселоні

Нагадаємо, 27 лютого команда Зінедіна Зідана без Кріштіану Роналду на "Корнелья-Ель-Прат" поступилася "Еспаньйолу" і перервала безпрограшну серію у Прімері із семи матчів. У поєдинку 26 туру чемпіонату Іспанії з футболу мадридський "Реал" у Барселоні зазнав поразки від місцевого "Еспаньйола" з рахунком 0:1. На останніх секундах зустрічі (90+3) 25-річний Херард Морено підхопив м'яч у вільній зоні та пробив з межі штрафного майданчика. Кейлор Навас не зміг впоратись з ударом через рикошет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-