Наставник

Наставник "ПСЖ": Є невелика ймовірність того, що Неймар зіграє проти "Реала"

Укрінформ
Головний тренер французького футбольного клубу "Парі Сен-Жермен" ("ПСЖ") Унаї Емері заявив, що форварду Неймару не потрібна операція на плюсневій кістці, в якій у нього утворилася тріщина.

"Чутки про операцію - це не правда. Я сьогодні бачився з лікарем і він розповів, як йдуть справи, про ступінь тяжкості травми, про заходи, вжиті для відновлення Неймара. Подивимося, як все проходитиме, перш ніж щось вирішувати. Щоб обговорювати варіант з операцією, потрібно багато терпіння кожному, хто залучений до ситуації. Але поки є навіть невелика ймовірність того, що Неймар зіграє проти "Реала", - цитує Емері Sport Arena

Раніше повідомлялося, що форвард французького футбольного клубу "Парі Сен-Жермен" ("ПСЖ") і збірної Бразилії Неймар не зможе грати протягом двох місяців через операцію на нозі. Пошкодження правого голеностопа Неймар отримав днями у матчі чемпіонату Франції "ПСЖ" – "Марсель" (3:0). Футболіст невдало наступив на газон після єдиноборства з півзахисником Буна Сарром. У результаті форварда винесли з поля на носилках.

Читайте також: Форвард "ПСЖ" Неймар пропустить два місяці через операцію на нозі – ЗМІ

Матч проти мадридського "Реала" парижани гратимуть вдома 6 березня.

Зазначимо, що у поточному сезоні Неймар зіграв за "ПСЖ" 30 матчів, забив 29 м’ячів і зробив 17 результативних передач. Це кращі цифри не тільки в паризькій команді, а й у всій Лізі 1.

Фото: Getty images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-